Chiro Kampenhout
 

Digitaal en makkelijk voor ouders

Het is niet simpel om vandaag snel, juist en makkelijk te communiceren. Dat merken we als Chiroleiding maar al te goed. We blijven hieraan werken om het zo vlot mogelijk te laten verlopen voor alle ouders, kindjes en de leiding. Om e-mails te ontvangen, volstaat het om je je e-mailadres op te geven bij het inschrijvingsformulier voor maandag 14 oktober. Mocht je daarna geen e-mails ontvangen, geef de verantwoordelijke van de groep dan zeker een seintje! Per groep is er 1 verantwoordelijke aangeduid die de communicatie voor zijn/haar rekening neemt. Waarom doen we dit zo? Omdat je zo als ouder sneller een antwoord zal krijgen en makkelijker zal geholpen worden. Heb je toch een probleem om iemand vast te krijgen, geef dan even en seintje aan iemand van de hoofdleiding.  

elke groep op zijn manier

We maken een onderscheid tussen de 3 jongste groepen (Kadekes, Speelclub, Rakwi) en de 3 oudste groepen (Tito, Keti, Aspi). Voor de jongste groepen zien we nog een grote rol voor de ouders, terwijl de ouderen al zelfstandiger (kunnen) zijn.

KADEKES, SPEELCLUB, RAKWI

Als ouder van de jongste groepen kan u vanaf nu makkelijk het maandprogramma toevoegen als een extra agenda op uw smartphone. Hoe u dat precies doet, leggen we trouwens hier graag uit. Elke groep maakt telkens een programma op voor een periode van 2 maanden. Zo heeft u op voorhand zicht op de planning en blijft u direct op de hoogte wanneer er iets verandert.

Bekijk hier het maandprogramma van:

TITO'S, KETI'S, ASPI'S

Voor de 3 oudste groepen gebeurt alle communicatie rechtstreeks met de leden en ook via Facebook. Tip: volg als nieuwsgierige (groot)ouder ook gerust de pagina van Chiro Kampenhout op Facebook. Zo krijg je hen af en toe ook te zien in hun Chiro-habitat. Toch dat tikkeltje nieuwsgierig om te weten wat die tiener van u allemaal doet? Dan hebben we ook voor u het maandprogramma voor elk van deze groepen.