Hoe voeg je het maandprogramma toe?

Via deze handleiding kan je het maandprogramma van elke groep toevoegen aan je smartphone. We leggen hier graag uit hoe je dit doet. Elke groep heeft zijn aparte kalender:

 

Google Calender 

Log in op je computer op je Google account. Druk in het linkse navigatiepaneel naast Andere Agenda's op het pijltje naar beneden. 

google_andere.png
google_url2.png

Druk daarna op agenda toevoegen en daarna zie je de kalender bij in je Google Agenda verschijnen. Als je ook over een Android aparaat beschikt, kan je deze kalender ook via de app Google Agenda synchroniseren.
 

Iphone en iPad

Als je zonet de kalender in je Google account hebt toegevoegd, kan je deze via https://www.google.com/calendar/syncselect?hl=nl synchroniseren op je iOS apparaat.


Heb je geen Google account, dan kan je ook manueel de kalender toevoegen:

 1. Kies instellingen
 2. Scroll naar onder en kies E-mail, contacten, agenda's
 3. Kies Voeg account toe
 4. Scroll naar onder en kies Anders
 5. Kies Voeg agenda-abonnement toe
 6. Vul bij Server het adres in dat je kan vinden op de info pagina van je ploeg en kies Volgende. De kalender is nu toegevoegd

PS: Je kan het 'abonnement op de kalender' ook via je iCloud toevoegen. Zo heb je de kalender meteen op al je toestellen.

Outlook en Windows phone

Om in je Outlook of op je Windows Phone de LZV Cup kalender te zien moet je deze toevoegen via je outlook account:

 1. Meld aan bij je outlook account
 2. Ga naar je agenda's
 3. Kies bovenaan Importeren
 4. Kies links Abonneren
 5. Kopieer de URL van je agenda (deze kan je vinden op de info pagina van je ploeg) in het vakje van "URL van de agenda" en geef de kalender een naam. De kalender is nu toegevoegd. Deze zal ook automatisch gesynchroniseerd worden op je Windows Phone.