Wij zijn een Troopervereniging!

Chiro Titika Kampenhout is onlangs een Troopervereniging geworden!

Wat is Trooper? Trooper is een start-up, opgericht om lokale verenigingen te steunen op een zeer innovatieve manier. Elke troopervereniging krijgt een exclusieve internetpagina. Voor onze chiro is dit https://www.trooper.be/titika. Via deze trooperpagina kan je doorklikken naar een hele resem online webshops zoals Coolblue, Collect & Go, Belvilla, CheapTickets, Krëfel, Plopsaland booking.com , Rentalcars.com, La Redoute, K3 show, Walibi, AS Adventure, Bart Smit en zo veel meer… Online registreert men dat er via onze pagina werd doorgeklikt naar een specifieke online webshop. Wanneer er dan via deze webshop iets gekocht wordt krijgt onze chiro daar een procentje op (+- 5%).

Waarom is trooper zo geweldig? Wel, omdat er gewoonweg niets verandert aan de prijzen van de producten. Bovendien krijgt de chiro er een centje voor. Het is dus helemaal gratis! Hoe komt dat? Wel, het is eigenlijk een win-win situatie. In ruil voor een zakcentje dat de chiro zou krijgen, krijgen bedrijven via de troopersite gratis reclame! Ook kunnen de bedrijven dan ineens op een gemakkelijke manier goede doelen steunen.

Hoe kan je nu exact onze trooperpagina vinden? Wel, dit kan gemakkelijk door deze link te volgen: https://www.trooper.be/titika . Het geld zou onze chiro goed kunnen gebruiken voor de aankoop van nieuw materiaal of voor de financiering van ons mooi gebouw!

Alvast een dikke merci!

De leiding